Hírek

  
 Megvolt a nagy ünnep! - 2010.05.12.
  
 
Megvolt a nagy ünnep és megvolt az ünnepi kiállítás megnyitója. Nagy ünnep volt számomra,mert nagyon sok, szívemnek és lelkemnek kedves barát és ismerős volt ott ezen a szép eseményen. Nekem a legnagyobb ajándék az volt, hogy a Mesterem, Tamás Laci bácsi is itt volt. Nem tudom megmondani pontosan , számszerint hányadik is volt a kiállításaim sorában e jeles alkalom, mégis nekem ez marad az életem legfőbb és legkiemelkedőbb ünnepe. Még soha, sehol ennyien nem voltak megnyitómon, de Tolna városában sem voltak még ennyien egy megnyitón sem. Úgy érzem, volt és van értelme a munkámnak, mégha csupán erkölcsi elismerésben van csak részem. De az, hogy az ország egész területéről jöttek a barátok, ismerősök a megnyitóra, jelent valamit. Boldog vagyok és remélem az Úr ad még egy kis időt, hogy a terveim , vágyaim be tudjam fejezni és maradandót tudjak még alkotni.
Mindenkinek millió köszönet a jelenlétért! És annak, Aki támogatta, támogatja kutatásaimat és segíti munkámat ezer hála és köszönet!
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Műhely és kiállítás látogatása. - 2010.03.01.
  
 
A kiállítás létogatására van lehetőség, előzetes egyeztetés mellett. A belépődíj gyerekek részére 250 forint/fő, felnőttek részére 500 forint/fő. Korongozási bemutatás + 1000 forint edényenként. Vásárlás esetén nincs belépődíj,annak, aki vásárol.
Egyébb foglalkozás díja megbeszélés tárgya.
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Elmúlt hatvan év.Kiállítás nyílik május tizedikén - 2010.01.27.
  
 
Egykori és mai hazámban,Tolnán nyílik meg kiállításom május tizedikén délután öt órakor. A városi galériában lesz egy életmű kiállítás. Kettős jubileum ez, mert negyvenegy év a szakmában nem kevés, mellette a másik évforduló is remélem szép lesz. Köszöntőt mond F.Tóth Mária a Kulturális minisztérium főtanácsosa. A KIállítást megnyitja Csupor István etnográfus a Néprajzi múzeum főmuzeológusa, tárvezető, a NIT zsűri elnöke.
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Kiállítás Kaposváron a megyeháza galériájában. - 2010.01.27.
  
 
Örömmel tudatom Mindenkivel! Kiállításom nyílik március 29.-én délután négy órakor Kaposváron a megyeháza galériájában! Nekem nagy öröm és igen fontos ez a kiállítás,mert harminckét évig voltam Somogyország lakója, ahova a mai napig ezer szál köt. A megnyitón köszöntőt mond dr. Sümegi Zoltán Tolna város polgármestere, a kiállítást megnyitja Csupor István etnográfus, a Néprajzi múzeum főmunkatársa, a NIT zsűri elnöke.
Megvolt a megnyitó. Nagyon emlékezetes marad örökké számomra! Ott volt szeretett és nagyon tisztelt mesterem, Tamás Laci bácsi. Míg élek, nem tudom eléggé megköszönni Neki azt, amit megtanított. Emberséget, szakmai tisztességet, alázatot a hivatás iránt. Ő az, aki minden fazekas példaképe kéne hogy legyen! Sajnos a mellőzöttek kenyerét eszi. Május elsején tölti be a nyolcvanhetedik életévét. A Jó Isten tartsa meg minden magyar fazekas számára!
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Negyven év a korong mellett. - 2009.06.27.
  
 
Szülőfalumban, Alsónyéken a Sárköz szívében nyílt meg kiállításom a sárközi lakodalmas keretén belül. Megnyitotta Dr. Sümegi Zoltán, Tolna város polgármestere.
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Negyven év a korong mellett. - 2009.04.24.
  
 
A Zalaegerszegi skanzen pajta galériájában nyílt meg egy kis kamara kiállításom ,mely a Zalaegerszegi fazekas találkozó része volt. Megnyitotta Csupor István Etnográfus a Néprajzi Múzeum főmuzeológusa, a NIT. zsűri elnöke.
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Tolna város napján kiállítás Kozármislenyben. - 2008. November.
  
 
Kozármislenyben volt az elmúlt novemberben Tolna város napja. Itt volt egy kis bemutatkozás a kékfestő kollégákkal együtt. Ez egy kis kamara kiállítás volt. Megnyitotta Dr. Sümegi Zoltán, Tolna város polgármestere.
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 Új alkotásokkal bemutatkozás Tolnán. - 2008.09.13.
  
 
Sok év után, újra megmutatkoztam itthon, Tolnán a Bezerédy szabadidő központban. Ezen alkotások minden darabja teljesen új tematika alapján készült. Az új zsűrizés óta készítettem minden darabot.
A kiállítást megnyitotta István Erzsébet Etnográfus a Néprajzi Múzeum volt főmuzeológusa.
  verseghy@versehyferenc.hu

  
 VÉGRE! Itt az új weblap! - 2009.08.09.
  
 
Hosszú idő után végre itt az új weblap. Nagyon sok küszködés után végre elkészült a lap, ahogyan azt mindíg is szerettem volna.
  verseghy@versehyferenc.hu
 
 
 
 
Látogatók száma 2009.08.09 óta:
46206 db
 
A honlapon szereplő
képeket szerzői jog védi!